June 15, 2011

Busy Now

Yeahh , hye all .

Rabu malam khamis nie baru aku berkesempatan nak bukak blog nie . Byk dugaan dan halangan tauu . Dengan baru dapat result yg hampehh , takyahh cakap laa kan . Mendungg jee arynie . Kat sekolah , semuaa member busy . Dengan kerja kursus yg memang sangat sukaa mencuri waktu ktowg bergosip , melepakk . Sibukk dengan seni , tak siapp .. tak colour apee pon . jz draw jee . memang la tunggu cikgu mengamuk esokk . nantikann laaa ==''

Ituu seni , nie akaun nie plakk . Naseb baek cikguu sabanumm yg baek hati lagi pemurah pluss penyayang tolongg ktowg . Bagi jawapan terus plak tu , hebadd . Copy pastee jee weyh . Jz taip kat lappy jee bendalah tuu then print out kan .buat mcm folio . Lagi satu kejee . print kat rumah aku nie dh lamaa , nak uzur dah pon . nak print pon . lembapp jee loading nyee . menyirapp gak . Dah laa penat buat benda2 nie . Nak kene print bagai , memang melayang laa money2 akuu , huhuu ..

Lagi satu , addmath project work . Haa , yg nie malas laa nak cer kann sebab cikgu pon mintakk ktowg copy pastee jee . Kalau nak buatt sendiri , hmm .. harapan tinggal kenangan jelaaa . Dgn formulaa yg berbagai , tauulaa aku minat addmath , tapi kalau dah susahh bangat macam tuu , hancuss laa aku . Ngeee !! Mimpi ngeri laa aku bulan nie . Berkejaran tauu , mintak belass ehsan memberr tolong2 buatkan semua nie . tak berkemampuan aku nak buat sorang2 . memang takkan nak siaplaa kann . haishh ==''

Okays , byee .

notakaki : maaf . nak tdoo dlu . luv u .

No comments:

Blog Ini kepunyaan pemilik nama Hazwanie Zulkurnain .DOnt copy cat k !