June 6, 2011

Satu hari yg buat kami happy ♥

Assalamualaikum , my beloved readers 

Cuti sekolah nie memang laa aku tak berjalan sangat . tak hang selalu . duet keringg plakk . nie pon atas ehsan my beloved mom yg termakan dek pujukan rayu aku yg sgt skema ituu . Memang tak tahann . nak keluar punya pasal , sampai sanggup buat itu ini , yg parah kene study . Memang laa , cuti , cuti gak . buku mesti laa kene tengok . Tak maen la aci intai jee . Memang tak sedar diri la nak SPM tuu . haiilaaaa , kalut sungguh kakak sorang nie . 

Sabtu lepas , budak2 ex-smip ajak aku hang .  Wahh , dlm aty terujaa . Tbetbee pk pasal duet . Memang nak kene menghadap muka parents nak mintak duet . rm5 pon tkpee , sebab aku adee kad rabbit . Nak tau pasal kad rabbit click entri nie utk mengetahui dgn lebih lanjut :D 
Berkejar2an laaa . Mmg rushing . Pukul 11 baru bergerak . Yg before2 tuu malas laa nak cer , segann aku . Takda pape yg interesting ponn laaa XD . akhirnya dpt laa jugak wlupon tak byk . Okaylaa tu kann . ==''



First , sampai2 jee terus sesatt . Memang ramai giler org kat Mid tuu . Dh mcm semut . Sesak . Jalan2 sambil mesej sebab nak cari Kak Sya n the gang . Tak tauu dorg duduk kat pelusuk manaa . Penat betul aku , alih2 aku lepak kat depan Sushi king tuu . Mintak Kak syaa ambik aku ctuu , mmg tak sedar , termenung2 .. pusing kepalaa , pap !! dah kat sebelah rupanyaa . Giler terkezutt aku . apee lagi , aku excited sgt smpai peluknyaa kak syaaa nie . HAHA  . Kesian jadi mangsaa ;p takpee , yg penting dah jumpaa ;) . Maka bertemulah kami setelah sekian lamanya tidak menampakkan mukaa . *apelahpunyaayat* 


Tuann punyaa " Buku Bunga-Bunga " . elok2 jee pakcik sorang nie kene bahan sebab pegangg bendalahh tuu . HAHA . memang laa die punyaa segan sampai merah mukaa . Taulaa awek kat sebelah kan . Asyik berkepit je sampai tak igt duniaa . Aishh , lagi satu pulak die nie laa yg beli ceritaa yg sengal tahap gaban . takpee2 , janji aku bayarr kurang cikitt dr korang . Atas belass ehsan sebab buat muka kesiann . AHAA . naseblaa Luq :D


Jutaan terima kasih kat chee akak manis sorang nie sebab sudi pinjamkan kamera die kat ktowg . Yee , dpt jee camera tuu memang aku snap tahap tak hengatt . Macam2 aku snap , dh buat macam sendiri punyaa je . Naseb kak syaa bagi pegangg jee , tak de hal laa , janji gambar chantekk , okeelaa kann :D aku dh mcm photographer pulakk time tuu . Pantang jee tempat yg aku rasaa chantekk , aku snap . Click,click .. sampai dorg sume nie jadi mangsa akuu . Wahh , gilerr bajet doe akuu ;p HAHA


Yeahh , member kesayangan akuu yg sorang niee . Tak habis ckp "mintak sorry , mintak sorry " . Time tuu jugak laa aku ugut if ckp lagi merepek2 , aku balekk je teruss . Pastu teruss tak cakap dahh . Memang kau murid aku yg baek laa , misz . Cehh , HAHA . Kitowg asyik berkepit beduaa je sebab kak syaa dh ada partner die kann . Takkanlaah ktowg nak menghimpit kowt . Ada ke ? Takbaek kacau rumahtangga org . AHHA . 


Haa , nie lagi sorang enche abg yg hensem . HAHA . Memang die dtg mengejut , bajett mcm VIP . kene nak berahsiaa bagai . First2 tuu berteka-teki laa gak dgn si Luq tuu . Sapa lg yg nak ditunggu . Aku yg tak perasan die dtg , tbetbee dgr misz sebut nama diee . Aku terus pusingg tengok betol die . Huh , ingatkan org terhormat mana laa yg Luq jemput . Rupa2nyaa yang amat berbahagia nie dtg . HAHA . dlm aty terkejut gak , sbb die msj aku bajet nak tak nak dtg . Haiilaaa , bikin suspenn . 

Haa , bilaa masuk part aku jee . Dah tak de idea . Amboiii , cerita sendiri tak reti nak create plak . Apee2 laa . Gambar aku tak byk sebab aku yg tukang ambik pic dorg . Alaa , takkisah pon . Aku sajaa gedik nak snap2 yg nth papee . HAHA 




notakaki : to dayana din , mmg rugi kau tak follow . takpee , aku paham .. nti bile2 kita meet k . aku rinduu kauu 

5 comments:

Dayana said...

fine la kan korang .
berseronok tanpa mengingat aku kan .
-.-

miss_hazwanie said...

apee2?
kau taknampak aku siap buat nota kaki utk kau ag :)

Dayana said...

yess nmpak nota kaki kau tu . yelaa , dah smpai rumah baru nak mengingat aku -.- Aku sangat bersabar la kan , dlm hati nak je aku lari rumah ikot korg hari tu bhahaha :D

miss_hazwanie said...

tu laa kau .
aku dh bg kan tips2 nk lari rumah .
haha . *kejamnyeeaku*

izan_ali said...

Terima kasih sebab sudi feature "Buku Bunga-bunga" kat blog adik walaupun ceritanya sengal tahap gaban.

Blog Ini kepunyaan pemilik nama Hazwanie Zulkurnain .DOnt copy cat k !